Schermafbeelding 2017-06-27 om 13.19.03

Platform: Game of Thrones seizoen 7

27 juni 2017

Voor Ziggo maakte ik een platform over Game of Thrones en het nieuwe seizoen van de populaire HBO-serie: ziggo.nl/got.

 

Je leest hier alles wat je moet weten voor seizoen 7 op 17 juli van start gaat! Van wekelijkse recaps, een overzicht van de seizoenen, analyses van de trailers (wat staat ons te wachten?) en omschrijvingen van personages tot een heus GoT-woordenboek.

 

Seizoen 7

 

Op 17 juli is Game of Thrones terug met een nieuw seizoen vol intriges, plottwists en cliffhangers om je nagels op stuk te bijten. Tot die tijd vind je hier het laatste nieuws uit Westeros. 

 

Gissen

HBO maakt er elk jaar een sport van om zo geheimzinnig mogelijk te doen over het nieuwe seizoen. Recensenten krijgen bijvoorbeeld geen previews meer van afleveringen om te voorkomen dat het uitlekt. En nu de serie ook nog voorloopt op de boeken van George R.R. Martin, is het helemaal gissen hoe het verhaal verder gaat.

 

Wat weten we al wel?

Seizoen 7 telt slechts zeven afleveringen, in plaats van de gebruikelijke tien. Klein goedmakertje: de seizoensfinale duurt 81 minuten en is daarmee de langste tot nu toe. En ook aflevering zes is langer dan normaal: 71 minuten. Als je bedenkt dat de zinderende seizoensfinale van seizoen 6 68 minuten duurde, dan staat ons dus nog heel wat te wachten! Een ding is zeker; seizoen 7 belooft nog epischer te worden dan zijn zes voorgangers!