netflix

Professioneel bingewatcher voor Ziggo

9 januari 2017

Voor Ziggo schreef ik een serie artikelen over de topseries van Netflix en Videoland. Zo is mijn films & series-verslaving toch nog ergens goed voor!

 

Bingewatchend de kerstdagen door met Videoland en Netflix

 

Vergeet het kerstdiner met je schoonouders en de traditionele kerstwandeling. Vier dit jaar kerst met Netflix en Videoland op je Horizon Mediabox!
 
We hebben Sinterklaas nog niet uitgezwaaid of we kunnen alweer een kerstboom naar huis zeulen. Lekker samen zingen, kerstballen ophangen en gourmetten. Bij de feestdagen horen nou eenmaal familieverplichtingen. We feel you. Maar je kunt je tijd natuurlijk ook nuttiger besteden. Daarom hebben we als kerstpresentje Netflix en Videoland op je Horizon Mediabox gezet.
 
Geen geklooi meer met afstandsbedieningen, Chromecast, Apple TV en dat soort ongein dus. Vanaf nu is er maar één remote to rule them all: die van je Horizon box. Plof na het kerstdiner lekker op de bank en brak op Nieuwsjaarsdag uit met Netflix en Videoland op je Horizon Mediabox. Om het nog mooier te maken kijken nieuwe leden de eerste maand voor nop. Mariah Carey zou zeggen: All I want for Christmas is..

 

Lees hier het hele artikel en bekijk op deze pagina alle artikelen over Netflix.